FOR YOGALÆRERE OG HELSEPERSONELL:

Profesjonell Yoga Utdanning

 
Lær å bruke Yoga som verktøy for muskel- og skjelettplager, kronisk smerte, stress og søvn, for å hjelpe dine studenter, klienter og deg selv med helhetlige verktøy fra yoga.

Sett deg på venteliste og få informasjon når neste utdanningsforløp starter:


Sett deg på venteliste her

Med 75% av befolkningen som har muskel og skjelettplager, kronisk smerte og stress/søvnrelaterte utfordringer (og de fleste av dem kvinner), er det viktigere nå enn noen gang for yogalærere å vite hvordan undervise disse, og for helsepersonell å tilføre et mykt og helhetlig verktøy i sin behandling av sine klienter.

Skjermbilde 2021-12-28 kl. 12.49.12

Å behandle kroppen innebærer mer enn å adressere den fysisk siden; det involverer også det emosjonelle aspektet. Dette er grunnen til at..

Deva Yoga Utdanningen fremmer en helhetlig tilnærming rettet mot kvinners kropp, liv og sjel.

Baseball Tournament Email Header-63

Design uten navn-12Yogalærer og søker et transformativt, helende verktøy, og vil lære mer om hvordan bruke yoga som verktøy for muskel og skjelettplager, stress, søvn og kroniske smerte, både for deg selv og dine studenter?

 

Design uten navn-12Helsepersonell, terapeut eller veileder som ønsker å gi dine klienter mykere og helhetlige øvelser som komplementerer det du allerede har av verktøy fra før for å hjelpe dine pasienter/klienter med stress/søvn, muskel/skjelettplager og kronisk smerte?

 

Design uten navn-12... eller du er klar for transformasjon som ønsker et mykt og feminint verktøy som bringer harmoni til din kropp, tanker og følelser, pluss som hjelper deg å forløse emosjonelle blokkeringer, frigjøre fysiske spenninger i kroppen OG ta tilbake din feminine kraft.

Baseball Tournament Email Header-53

ISS-Energy-Healing-19
 • Lære hvordan håndtere muskel/skjelettplager, kronisk smerte, redusere stress og søvnproblematikk på en helhetlig måte slik at du kan nyte livet med mindre smerte og mer energi?

 • Få de verktøyene og kunnskapen du trenger for å være trygg på at du som yogalærer eller helseveileder underviser det som fungerer (og ikke gjør noe galt) når du jobber med studenter og klienter som har muskel og skjelettplager, kroniske smerter og stressrelaterte utfordringer.
 • Utforske hvordan du fremmer både fysisk og emosjonell velvære med yoga forankret i forskning, slik at du kan føle deg trygg når du bruker dem.

 • Styrke din rygg, nakke, hofter og bekken og forløse muskulære (og bindevevs-) spenninger i kroppen, slik at du kan føle deg mer fri i kroppen, OG frigjøre energi som du kan bruke til det du måtte ønske?
ISS-Wellness-Mindful-Living-2
ISS-Wellness-Yoga-Class-1
 • Ha en oppskrift for hvordan undervise klasser og enkelt-konsultasjoner, pluss sette opp en bærekraftig yogabusiness, slik at du kan unngå å tråkke i fallgruvene ved å prøve og feile selv?

 • Fordype deg i yogapraksis som er forankret i både yoga som eldgammel erfaringsbasert praksis og filosofi OG nyere forskning, vitenskap, helse?

 • Utforske din spirituelle og feminine kraft, bryte gjennom emosjonelle blokkeringer, og integrere din livskraft i kropp, hjerte, sinn og sjel, slik at du kan ta tilbake din rett til å være HELE deg?

DEVA YOGA UTDANNINGEN ER BÅDE EN YOGALÆRER-UTDANNING OG EN SELVUTVIKLINGSPRAKSIS FOR YOGALÆRERE, HELSEPERSONELL OG DEG SOM ØNSKER Å FORDYPE DEG I EGEN PRAKSIS OG TRANSFORMASJON. 

Utdanningen er en interaktiv og nettbasert utdanning, godkjent 200 timer CE i Yoga Alliance.

 


Som en av de få Yogaterapi Instituttene i norden utdanner vi studenter i
Yoga for muskel- og skjelettplager, kronisk smerte og stress.

Deva Yoga brukes av yogalærere, terapeuter og helseveiledere som et verktøy for
fysisk og emosjonell helse og vælvære i yogastudioer,
klinikker og sykehus i Norge.


Baseball Tournament Email Header-47

 • Undervise studenter og klienter som har muskel og skjelettplager, kroniske smerter, stress og søvnrelaterte plager (det er 75-80% av norges befolkning).

 • Lære fra et lærerteam som består av yogaterapeuter, erfarne yogalærere og helsepersonell, slik at du får et allsidig perspektiv på din egen yogapraksis, prosess og hvordan undervise andre.

 • Lære å undervise fra et autentisk sted forankret i din personlige erfaring, kunnskap, vitenskap og forskning (vite hva som virker på hva, hvorfor det virker og hva som ikke er lurt å gjøre).  
 • Undervise yoga, forankret både i forskning og vitenskap, kombinert med den eldgamle livsfilosofien yoga, slik at du kan gi et helhetlig verktøy til både deg selv, dine yogastudenter og klienter. 

 • Lære hvordan sette opp klasser, 1:1 og kurs, og utvide din verktøykasse som kan supplere de verktøyene, din erfaring og din kompetanse du har fra før.

  • Og finne din personlige vei som yogalærer, bli en trygg yogalærer og leder i din egen yogabusiness (som kvinne, balansere hjerte og sinn + familie, ønsker og drømmer).

Baseball Tournament Email Header-51

  • Dette er både en profesjonell utdanning og en personlig transformasjon, som vil styrke deg personlig og ditt arbeid.

  • Deva Yoga søker å gi deg en solid kunnskaps- og erfaringsbase forankret i teori, egenpraksis, undervisningspraksis, vitenskap, forskning og yoga slik det er beskrevet i sin essens. 

  • Du vil få et trygt rammeverk for læring og utforske dine ressurser for transformasjon, sammen med likesinnede mennesker som støtter, inspirer (og noen av dem blir venner for livet).
  • Det er spesielt fokus på muskel og skjelettplager, kronisk smerte, søvn og stress-relaterte plager, de fysiske og emosjonelle sammenhenger +  et overordnede hensyn til kvinnekroppen, kvinnelivet og kvinnehelse.

  • Du får både praktisk trening med veiledning fra Katrine Berge og lærerteamet + nettportal med øvelsesbank, guidede praksiser, skriftlig materiale, bokanbefalinger og forskningsreferanser + livslang tilgang. 

  • Hver modul gir deg anvendelig kunnskap og erfaring, som du kan ta i bruk med det samme, for dypere transformativ undervisning som yogalærer.  

Baseball Tournament Email Header-52

Utdanningen  består av 6 moduler.
Datoer for neste utdanningsforløp vil bli lagt ut her så snart det er avklart.

Baseball Tournament Email Header-25
YOGA I PRAKSIS

Dette er hvor vi legger grunnlaget med egenpraksis. Din eqenpraksis er mer verd enn tonnevis med teori, og legger grunnlaget for den dype og autentiske forståelsen, pluss det er her til egen tilheling skjer.

 • Legg det solide grunnlaget med din yogapraksis.

 • Utforsk basis-programmet i yoga for muskel og skjelettplager og kronisk smerte, utforsk de ulike øvelsene, utførelse, effekter, anatomi og kontraindikasjoner.

 • Lær å undervise med trygghet, slik at du legger et solid grunnlag for autentisk undervisning i grupper og en-til-en. 
Skjermbilde 2021-12-30 kl. 16.29.17
Skjermbilde 2021-12-30 kl. 16.29.29
Baseball Tournament Email Header-26
YOGA, VITENSKAP OG HELSE

Dette er hvor du fordyper din kunnskap og forståelse, samt bygger din integritet og tyngde som yogalærer, slik at du kan hjelpe dine studenter/klienter med en solid kunnskapsbase i bunn. 

 • Bygg bro mellom yoga, vitenskap og helse for transformativ tilheling. Forklaringsmodellene biopsykososiale modell og koshas  (de 5 lagene av vår væren). 

 • Hva sier forskning om kronisk smerte, yoga og effekter? Hva virker? Hva virker ikke? (fysiologi, nevrologi, forskning, metoder fra yoga og forskning).

 • Vi går nærmere inn i nervesystemet, fysiologi, hva er smerte egentlig? og hvordan snu smertemekanismene til tilheling?

 • Sammenhengene kropp, tanker og følelser, psyke og smerte-adferd.

 • Dypdykk i grunnleggende verktøy fra yogafilosofi for tilheling.
Baseball Tournament Email Header-27
PUST, MEDITASJON OG AVSPENNING

Disse svært helende verktøyene i yoga, meditasjon, avspenning og pusteøvelse er i moderne tid kanskje den delen av yoga som er mest forsket på og vist til svært positive effekt på nervesystemet og vår fysiologi. Følgelig har de positive effekter på alle våre fysiologiske systemer og funksjoner. 

 • Lær pustens, meditasjonens og avspenningens prinsipper, effekter i teori og i praksis.

 • Lær vitenskapen og fysiologien bak og hvordan de ulike pusteteknikkene virker. Hva sier forskningen? Lære å gjøre selv og undervise de ulike teknikkene, og lær deres ulike effekter.

 • Lær utførelse, fysiologiske mekanismer for tilheling, sammenhenger med nervesystemet, effekter og kontraindikasjoner, forankret i forskning, slik at du med trygghet kan anvende riktige teknikker for dine studenter/klienter. 
Skjermbilde 2021-10-21 kl. 15.48.53
Skjermbilde 2021-10-21 kl. 15.49.01

Baseball Tournament Email Header-28

CHAKRASYSTEMET & TRANSFORMASJON

Bruk yoga-verktøyene for dyp transforamsjon, fysisk, emosjonelt og mentalt. Lær å avkode chakrasystemet og forstå linken mellom fysiske kropp, tanker, følelser og spirituelle dimensjoner.

Chakrasystemet er et eldgammelt system og et kart med detaljert oversikt over den komplekse relasjonen mellom den fysiske kroppen, det spirituelle aspektet, endokrine systemet, menneskelig utvikling, følelser, tanker, traumer og blokkeringer. 

 • Lær om chakras; å gjenkjenne over-, under-aktivt og balanserte tendenser i hvert chakra. 

 • Lær hvor de ulike emosjoner holdes i kroppen + hvordan uforløste emosjonelle blokkeringer viser seg som fysiske symptomer.

 • Lær spesifikke yogastillinger, meditasjoner, affirmasjoner og eteriske oljer for hvert chakra, og bli kjent med de feminine vs maskuline energier i ditt energisystem.
Baseball Tournament Email Header-29
PSOAS & FEMININ KRAFT

Du er mer kraftfull enn du tror! Psoas er en muskelgruppe som ofte blir oversett, men som har en stor betydning for hvordan vi bærer kroppen, tilstanden i bekken, hofter og ryggen, fordøyelsen og pusten. 

Spenninger i Psoas er ofte relatert til problematikk i bekken, hofter, korsrygg, fordøyelse, menstruasjonssmerter og blod/lymfe-sirkulasjon i bena. 

Den er knyttet til de tre nederste chakraene. En sunn og funksjonell psoas er relatert til å ha tilgang til vår femininitet, sensualitet, seksualitet, kraft, selvoppfattelse og indre trygghet. 

 • Lær om psoas + bindevevet og utforsk yogaøvelser som løser opp i bindevevet og i psoas.

 • Lær psoas anatomi og funksjon + dens relasjon til fysiske symptomer i bekken, hofter og rygg + pusten og diafragma. Utforsk Psoas relasjon til chakrasystemet og gjenkjenne emosjonelle og mentale mønstre relatert til psoas.

 • Lær om Psoas relasjon til nervesystemet og oppfattelse av grunnleggende trygghet. Utforsk øvelser og praksiser for å frigjøre spenninger i Psoas og Diafagma.
Skjermbilde 2021-10-21 kl. 15.49.08
Skjermbilde 2021-10-21 kl. 15.49.27
Baseball Tournament Email Header-30
YOGABUSINESS & LEDERSKAP

Alle har vi en unik stemme. Du trenger å uttrykke den og verden trenger å høre den.

 • Utforsk din autentiske yogalærerstemme og uttrykk den gjennom din unike yogabusiness. Dine yogastudenter/klienter vil elske det og du vil finne indre harmoni ved å balansere ditt hjerte, hodet og drømmer. 
 • Bli trygg som yogalærer og som leder i din yogabusiness (som kvinne, balansere det ut med hjerte og hodet, ønsker og drømmer) og finn din personlige vei som yogalærer.  

 • Å være Yoga Fasilitator: Å undervise grupper og en-til-en. Utvikle din unike og autentiske yogabusiness ut fra din unike visdom, ditt hjerte og dine lærdommer. 

 • Feminint lederskap: Led deg selv og din yogabusiness med intuisjon, hjertet og din unike kreative skaperkraft. 

 • Lag din visjon, basert på din unikhet og hva DU er god på + finn din autentiske yogalærerstemme, slik at du kan sette opp dine unike kurs, workshops, retreats eller annet.
 • Innblikk i Katrine Berges dyrekjøpte erfaringer og tips for din yoga business.
 • Deva Yoga Institute

  “Utdanningen har gitt meg akkurat den kunnskapen jeg var ute etter som yogalærer. Det jeg ikke hadde forventet på forhånd var at denne utdanningen også har gitt meg  veldig mye som person.”

  FB_IMG_1541366928707

  Yogalærer

 • Deva Yoga Institute

  “Jeg opplevde at "Yoga for alle" ikke er yoga for alle, for det ble for krevende og maskuline. At Deva Yoga var tilpasset personer med muskel- og skjelettsmerter passet meg ekstra bra, fordi jeg i mange år var plaget med dette selv. Deva Yoga representerer for meg yoga for kvinnekropper, kvinnesjeler og kvinneånder.”

  Skjermbilde 2021-12-31 kl. 13.09.35

  Terapeut og yogalærer

SETT DEG VENTELISTEN OG VÆR EN AV DE FØRSTE SOM FÅR BESKJED NÅR NESTE UTDANNINGSFORLØP ÅPNER FOR REGISTRERING. 

Sett deg på venteliste

Baseball Tournament Email Header-57


Design uten navn-12Fordype din yogapraksis, og utvide dine profesjonelle horisont med transformative verktøy for fysisk og emosjonell helse. (Du blir Deva Yogalærer etter endt utdanning dersom tilfredsstilt kravene. Den teller som 200 timer videregående timer for deg som er RYT i Yoga Alliance.Design uten navn-12Utvikle deg personlig og profesjonelt, bli yogalærer eller utvikle deg som yogalærer, og bringe inn din autentiske yogalærer-stemme (ved å få en dypere forståelse i yoga, anatomi, nevrologi, helseadferd, chakras, psoas, forstå samspillet mellom kropp, følelser og tanker, og hvordan bruke yoga for fysisk-emosjonell helse).Design uten navn-12Spesialisere deg på yoga for muskel og skjelettplager, kronisk smerte, søvn og stress problematikk og støtt dine studenter/klienter gjennom en dyp transformasjon (75-80 % av Norges befolkning har/har hatt muskel og skjelettplager og stressrelaterte lidelser).Design uten navn-12Jobbe med yoga? Løfte ditt lederskap og bygge din yogabusiness? Finn ditt feminine lederskap & led transformative klasser, workshops og retreater, og løft deg som yogalærer og din yoga business til et nytt nivå.Design uten navn-12Start din egen reise med å omfavne dine egne ressurser for tilheling. Dette er en personlig transformasjon så vel som en profesjonell yoga-utdanning + Få vennskap og kontakter for livsstid. Mange av deltakerne opplever vennskapsbånd som knyttes sterkere sammen fordi de går en personlig reise sammen, støtter og heier på hverandre.

Under Deva Yoga Utdanningen Får Du...

Baseball Tournament Email Header-59

 • 6 MODULER ONLINE undervisning i nettportal. Du vil få en ny modul en gang hver måned under utdanningsforløpet, med en kombinasjon av forhåndsinnspilte praksiser, forelesninger, opptak av yogaprogrammer og annet materiale tilhørende modulens tema.

 • LIVE SAMLINGER: 6 Live samlinger over 2 dager. 1 samling pr modul over 2 dager (lørdag og søndag kl 10-17) med yoga praksis, gjennomgang av viktige elementer og erfaringsutveksling med de andre deltakerne.

  PS. Live samlingene har obligatorisk oppmøte. Live samlingene er der for å gi læring, trygghet og samhørighet i gruppen, samt skape rom for gode samtaler og refleksjoner mellom studentene. Dersom du ikke klarer å være tilstede under en modul, er det viktig at du gir beskjed og tar igjen den tapte læringen via nettportalen.

 • Q&A 1 gang pr modul: Denne er ikke obligatorisk, men er der for at du skal kunne stille de spørsmålene du lurer på og få raskt svar i mellom modulene. Denne foregår kveld (kl 19-20).

 • LIVSLANG TILGANG til nettportalen for livslang praksis og læring. Kanskje ønsker du å komme tilbake til tidligere moduler på et senere tidspunkt. Læring skjer ofte sirkulært, det vil si at man vil hele tiden kunne lære noe nytt ved å gå tilbake til tidligere tema. Med livslang tilgang vil materialet alltid være tilgjengelig for deg, både for læring og som oppslagssverk i ettertid. 

 • STUDIEGRUPPE med medstudenter for praksis og erfaringsutveksling (obligatorisk): Du vil få tildelt 2-3 medstudenter som du er i studiegruppe sammen med under utdanningen. Det er obligatorisk med aktiv deltakelse i studiegruppen.


 • VEILEDNING av din veileder: Studiegruppen får tilgang til egen veileder blant lærerne i undervisnings-teamet. Din veileder vil komme inn i nettmøterommet deres, gi veiledning, tilbakemelding og svare på spørsmål, og deretter gå ut igjen. Dette for å gi studentene best mulig støtte og læring under utdanningsperioden. Veiledning er obligatorisk under utdanningsforløpet. 


 • SKRIFTLIG MATERIALE: Utfyllende manualer for hver modul med praksis og teori knyttet opp mot modulenes praksis + annet nødvendig skriftlig materiale, bok- og forsknings-referanser.

Etter Endt Utdanning:

Baseball Tournament Email Header-59

 • Har du solide praktiske verktøy og teoretisk forankring for å hjelpe deg selv og andre.

 • Er du klar til å undervise transformative klasser med trygghet.

 • Kan du undervise klasser for muskel og skjelettplager, søvn/stress, psoas-klasser og implementere chakra-arbeid, i grupper og private konsultasjoner + implementere det du har lært i den kompetansen du har fra før som yogalærer, helseveileder eller som helsepersonell.

 • Er du rustet til å skape deg en jobb som yogalærer, og sette opp ettertraktede kurs, klasser, workshops, retreats og undervise 1-til-1.

 • Har du tilgang til Deva Yoga Videregående Utdanninger og Deva Yoga lærerforumet.

Som Deva Yogalærer Får du:

Baseball Tournament Email Header-59

 • En smørbrødliste i hvordan legge opp et 8 ukers kurs i yoga for muskel og skjelettplager for å komme godt i gang (du kan velge å bruke den.. eller gjøre det på din måte).

 • Tilgang til lydfil med Deva Yoga basis-programmet + ebok i yoga for muskel og skjelettplager som du kan gi til dine kursdeltakere som støtte og tilleggs-materiale til kursene du tilbyr.

 • Komplett kurspakke til deg som yogalærer når du setter opp kurs. Du kan velge å bruke den som den er, eller implementere det du har lært med det du har fra før.

 • Tilgang til lærer-nettverket i Deva Yoga Lærerforumet med andre Deva Yogalærere for faglig oppdatering, erfaringsutveksling og inspirasjon.

Du Vil Bli Sertifisert som:

Baseball Tournament Email Header-62

Sertifisert Deva Yoga lærer 200 timer

200 CE timer hos Yoga Alliance hvis du allerede er RYT200 fra før

Baseball Tournament Email Header-56

Hovedlærer Katrine Berge, er grunnlegger av Deva Yoga og utvikler av Deva Yoga utdannelsene. Katrine er en etterspurt yogalærer (E-RYT500) og yogaterapeut (C-IAYT) med over 25 års erfaring.

Hun har utviklet Deva Yoga gjennom sin egen erfaring med kronisk smerte og sitt mange års arbeide med mennesker med muskel/skjelettplager og kronisk smerte, i et tett samarbeid med fysioterapeuter, kiropraktorer og neuroscientists.  

Katrine er sertifisert yogaterapeut i International Association of Yoga Therapy for sitt pionèr-arbeide med Deva Yoga.

Katrine er også utdannet bioingeniør og har sin bakgrunn fra Integral Yoga, yogafilosofi og studert med anerkjente yogaterapeuter.

Hun holder kurs, utdanning og foredrag, og skriver for tiden på bok om chakrasystemet og feminin kraft. 

Katrine har utdannet Deva yogalærere siden 2015, som nå jobber selvstendig, i yogastudio, sykehus eller klinikker i Norge og USA.

Portrett Katrine Berge

Med seg har Katrine et dyktig team av Yogalærere for å guide deg gjennom Deva Yoga Utdanningen på en trygg og god måte, slik at du er ivaretatt underveis og godt rustet til å starte din yogalærer-drøm etter endt utdanning. 

Pris og hva det inkluderer:

Prisen for hele utdanningen er kr 36 000 som du kan velge å dele beløpet i 2 eller 6 deler. 


Prisen inkluderer:

 • 6 moduler (månedlig) med yogapraksiser, forelesninger og annet materiale relatert til modulens tema

 • 6 Live Spørsmål & Svar en time pr modul

 • 6 Live Undervisning over 2 dager pr modul 

 • Din egen studiegruppe med 2-3 av dine medstudenter

 • Veiledning av Deva-teamets dyktige veiledere

 • Manualer for hver modul med alt materialet du trenger

 • Fullstendig kurspakke som du kan ta i bruk når du er ferdig

 • Livslang tilgang til stappfull nettportal for livslang praksis og læring

 • Tilgang til videregående utdanninger for påfyll, inspirasjon og fordypning 

 • Sertifisering Deva Yogalærer
 • 200 timer CE i Yoga Alliance for deg som er RYT 


PLUSS GRATIS TILGANG TIL:

 • Yoga Helse Forum (2020)- 12 pionerstemmer, yogalærere, forskere, psykologer, fysioterapeuter.. for å virkelig fordype din innsikt og praksis i yoga og meditasjon for fysisk og psykisk helse (nettbasert). 

 • Yoga Summit (2022) - 18 ledende i Skandinavia (og Europa) av forskere, pionérstemmer og dedikerte yogalærere/terapeuter om yoga, meditasjon og pusteteknikker som verktøy for fysisk/emosjonell helse, livet og lederskap (nettbasert). . 

 • Essential Yoga - Lær å skape transformative klasser med eteriske oljer, på en trygg måte, støtte asanas, pranayama, dyp avspenning og meditasjon, restorative klasser, sterke/dynamiske, hjerteåpnede og chakra-klasser, støtte deg selv OG sette opp din egen spignaturklasse med eteriske oljer (nettbasert). 

 • Traumesensitiv Yoga - Lær de viktige prinsippene med å undervise yoga i relasjon til traumer, holde rommet for å skape trygghet og støtte dine elever for tilheling på yogamatten (nettbasert). .

 

 • Deva Yoga Institute

  “Jeg har tatt Deva Yoga Grunnutdanningen og kan anbefale den på det varmeste. Enten du ønsker å gå dypere i din egen praksis eller ønsker å gå videre i din utdannelse innen yoga er dette en fantastisk utdanning.
  Den har vært og er utrolig viktig for min egen praksis og personlige utvikling og jeg elsker den myke tilnærmingen på øvelsene. Den samme tilbakemeldingen har jeg fått fra de som har tatt kurs hos meg. Utdanningen har et flott opplegg og Katrine er svært kunnskapsrik og deler denne kunnskapen på en ydmyk måte”

  Untitled design-185

  Yogalærer

 • Deva Yoga Institute

  “Jeg må innrømme at av ulike grunner var jeg var litt usikker på om jeg ville melde meg på Deva yoga utdanningen, men jeg meldte meg på allikevel. Og for en katastrofe det hadde vært om jeg ikke hadde gjort det!!! Ikke bare er Katrine kunnskapsrik og har mye å dele, men hun gjør det med slik innstendighet og varme, omtanke og ekthet at jeg er helt solgt! I tillegg har hun en egen evne til å bruke ord som virkelig «går inn» og gir dyp mening hos meg”

  Foto Audun Rønningen

  Yogalærer og eier Lofoten Yogastudio

 • Deva Yoga Institute

  “Deva Yoga har tilført pasientene mine noe ekstra. Et virkelig helhetlig redskap for å lindre spenninger, smerter og stivhet - i både kropp og sjel - under ett. Og det har åpnet opp mye for mange! Jeg har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger fra pasientene om virkning på mange plan! 

  Deva Yoga har også betydd mye for meg personlig. Jeg har fått dypere kontakt med både kropp og sinn, og er mer oppmerksom på hva jeg trenger. Søvnen er bedre og stressnivået er mindre, jeg har mer energi og det å være til stede her og nå er lettere. Yogaen har gitt kroppen en stemme! Er så takknemlig for denne oppdagelsen”

  Skjermbilde 2019-08-06 kl. 22.36.05

  Fysioterapeut og yogalærer

Sett deg på ventelisten og sikre deg informasjon om neste utdanningsforløp. 

Sett deg på venteliste her