logo-default.png

Teamet

Katrine Berge-20.png

Katrine Berge er grunnlegger av Deva Yoga og utvikler av Deva Yoga utdannelsene. Katrine er en etterspurt yogalærer (E-RYT500) og yogaterapeut (C-IAYT) med over 20 års erfaring.

Hun har utviklet Deva Yoga gjennom sin egen erfaring med kronisk smerte og sitt mange års arbeide med mennesker med muskel/skjelettplager og kronisk smerte, i et tett samarbeid med fysioterapeut, kiropraktor og neuroscientist.  Katrine er sertifisert yogaterapeut i International Association of Yoga Therapi gjennom sitt pionèr- arbeide med Deva Yoga.

Katrine er også utdannet bioingeniør og har sin bakgrunn fra Integral Yoga, yogafilosofi og studert med anerkjente yogaterapeuter, samt Anatomy Trains (bindevevets betydning for helse) med Thomas Meyers og Psoas-arbeid med Lis Koch. 

Katrine er også grunnlegger av Deva Living og har utviklet CD og skrevet bok om yoga for muskel og skjelettplager. Hun er en etterspurt foredragsholder og skriver for tiden på bok om chakrasystemet og feminin kraft. 

Katrine har utdannet Deva yogalærere siden 2015, som nå jobber i yogastudio, sykehus og klinikker i Norge og USA

Med seg har Katrine et team av fagfolk og yogalærere som bidrar innen sine respektive spesialiseringer. Les mer her: katrineberge.no

David Breitbach er ettertraktet for sin unike kunnskap gjennom sin bachelor i biopshycology, master i neuroscience og er doktor i kiropraktikk, sammen med sine evner til å lese energier og frigjøre blokkeringer i chakrasystemet. 

David har skrevet boken Make Love Alive, en utvidet og dypt grunnleggende bok om chakrasystemet, og feminine og maskuline relasjoner. 

Han er en internasjonal og svært ettertraktet behandler, foredragsholder og healer. 

David har også utviklet relasjonsspillene Dragon Wings Game og Love Springs.
Les mer her: davidbreitbach.com

bilde_David_500x500px.png
27973785_1610795622346046_1923447497045915647_n.jpg

Sidsel Særvoll Jakobsen er psykomotorisk fysioterapeut, dedikert meditasjonsutøver og yogalærer. Hun har jobbet i mange år på sykehuset i Bodø på senter for spiseforstyrrelser og bruker yoga som behandlingsverktøy for sine pasienter.