DEVA YOGA BASICS: NETTKURS

Tapper muskel- og skjelettplager deg for energi og forhindrer deg fra å leve det livet du ønsker? 


Transformer livet ditt fra innsiden og ut med yoga for rygg, nakke, muskel- skjelettplager og kronisk smerte, slik at du kan lindre vondter og uro, få bedre søvn, finne glede, harmoni og føle deg bra igjen.

JA, DETTE ER FOR MEG

 • Du har prøvd alle de anbefalte metodene.. men du opplever fremdeles vondt i kroppen (og har kanskje også vanskelig for å sove).

 • Du  føler du går glipp av hendelser som skaper gode minner med familie og venner (fordi du ikke får til å gjøre så mye som du gjorde før).

 • Du kjenner på stressnakke, hodepine, og muskelverk, men blir ikke bedre av å bare “slappe av”.
 • Du kjenner at ryggen, bekken og hofter krangler, og føler deg stiv i.. ja.. nesten “overalt” (og “vanlig trening” gjør det bare værre).

 • Du føler deg nesten litt utilstrekkelig både på jobb og hjemme fordi du har lite energi (uansett hvor mye du hviler).

 • Du føler deg rastløs og stresset, selv om livet er rolig for tiden, og vet ikke helt hvordan finne den roen og gleden du kan huske du en gang hadde.

  Eller du vil komme mer i din kraft, styrke din selvfølelse og autentisitet..

..og bare ha verktøy som styrker kroppen, gir deg mer indre ro og harmoni i hverdagen. 

..og har utviklet Deva Yoga. Det gjorde jeg fordi jeg vet dessverre så alt for godt hvor skoen trykker. For litt over 10 år siden lå jeg sengeliggende over lang tid, med vondt i ryggen, prolaps 2 steder, brekt haleben og et skadet kne… forøvrig føltes det stivt i “alle” muskler og vondt “over alt”. Jeg var bekymret for fremtiden, stresset inni meg og sliten, både fysisk og emosjonelt.

Mitt aller største ønske var å få kroppen min tilbake, ha det bra og overskudd til meg selv, barna, jobben og et givende sosialt liv. 

Jeg oppdaget at yoga
ga kroppen skånsomme verktøy og meg emosjonell tilheling.

 

I mange år allerede hadde jeg vært yogalærer, og sakte, men sikkert lærte jeg meg yoga på nytt, men på den måten som tar hensyn til ALLE deler av kroppen og bygger opp innenfra.

Jeg gjorde rolige øvelser sammen med pust og meditasjon, integrerte og regenererte steg for steg. Jeg leste bøker, studerte forskning og skrev.

 

Da jeg ble bra, var også et KOMPLETT yoga-program for kronisk smerte og muskel- skjelettplager født.

Design uten navn-11

 

Ha en kropp som tillater deg å gjøre de tingene elsker aller mest.Redusere kronisk smerte, stress og få bedre søvn og ikke minst bedre livskvalitet!Si JA til venner og familie, skape gode minner og ha energi til jobb og hverdagslivet.Føle deg bra både fysisk og emosjonelt, og ha overskudd....og fylle livet med glede og gode opplevelser.

Det endret livet mitt og nå vil jeg det samme for DEG.

Dette var motivasjonen bak

Deva Yoga Basics FRISK RYGG OG NAKKE er et nettbasert program over 5 moduler med øvelser, video-instruksjoner og veiledning som hjelper kvinner og menn med muskel/skjelettplager, kronisk smerte og stress, slik at du kan gjenvinne energi, styrke og glede i livet igjen.

Dette er ikke en quick fix eller enda en mirakel kur. 

Det er en bunnsolid erfaringsbasert praksis fra yoga, støttet av nyere forskning, med konkrete og enkle øvelser og verktøy som du vil ha med deg for resten av livet, og som bringer deg ett steg om gangen til en friere kropp og et gladere sinn - og du vil bli støttet hvert steg på veien:

 

JA, JEG ER KLAR TIL Å STARTE NÅ

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 21.00.28

Du vil lære verktøy som..

 • du kan ty til for å regulere nervesystemet fra stressmodus til tilhelingsmodus.

 • reduserer smerte, øke styrke og bevegelighet i rygg, bekken og hofter.

 • reduserer spenningsmønster i nakke og kjeve.

 • hjelper deg å forløse de emosjonelle "greiene" som har satt seg som spenninger i kroppen, slik at du føler styrke og fleksibilitet + frihet og trygghet i kroppen.

 • hjelper deg å få tilgang til den indre roen og gleden du kan huske du en gang hadde + bedre søvn og mer energi i hverdagen.

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 21.00.28

 

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 17.51.22

Du vil lære å puste igjen! Du får pusteøvelser som skaper energi, balanse og rom for hvile + hvordan skifte fra stressmodus til hvilemodus - dette er nøkkelen til tilheling!

Skjermbilde 2023-02-02 kl. 19.13.46

Du vil lære å roe ned tankesurret! Få meditasjoner som skaper kontakt med kroppen, tanker og følelser - som er nøkkelen til integrering. 

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 17.51.14

Du vil lære hvordan frigjøre spenninger og øker styrke i musklene! Få øvelser som øker styrke, smidighet og balanse i rygg, nakke, hofter, bekken (og resten av kroppen).

Skjermbilde 2023-02-02 kl. 19.14.07

Du vil lære å kjenne dine indre ressurser! Lær hvordan fremme det som allerede er levende i deg, i stedet for å fikse det som er “galt” + hvordan jobbe MED kroppens ressurser for tilheling.

Skjermbilde 2023-02-02 kl. 19.14.15

Du vil finne din indre kraft! Lær hvordan dine tanker styrer dine følelser og hvordan kroppen responderer på det (og omvendt) + hvordan ta styringen selv.

Skjermbilde 2023-02-02 kl. 19.13.46

Du vil få en ressursrik nettportal med programmer som steg for steg tar deg til mål + et rikt bibliotek med spørsmål og svar.

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 21.00.28

Skjermbilde 2023-01-09 kl. 15.00.58 

"Deva Yoga programmet gir deg rolige og gode øvelser som alle kan gjøre.. ikke bare for de som er smerteplaget, men også for stress og søvn ser vi at dette er veldig effektivt."

- Kamilla Post Faksvåg
Fysioterapeut Ryggskolen Molde Sykehus

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 21.00.28

Her er hvordan det fungerer

Du vil få...

Skjermbilde 2021-12-28 kl. 12.22.47
 • 5 Moduler stappfull med videoer med ØVELSER og komplette PROGRAMMER som er dyptgående og transformative, likevel myke og snille. 

 • UMIDDELBAR TILGANG til kursets nettportal slik at du kan starte med det samme!

 • Livslang tilgang til nettportalen slik at du kan velge å ta det i ditt eget tempo.
 • Fullstendige video instruksjoner + veiledninger for hjemmebruk klare til bruk når du trenger dem!

 • Hver modul inneholder 5-6 videoer med guidede program og forklaringer av alle øvelsene, samt teori og praksis slik at du kan forstår hva og hvorfor. 

 • Når og hvor det passer deg. Du trenger ingen fancy utstyr, bare internett tilgang og en datamaskin / mobiltelefon / nettbrett for å se programmene. 
Skjermbilde 2021-12-28 kl. 12.20.08
Skjermbilde 2021-12-28 kl. 12.19.58
 • Tilgang til et rikt bibliotek av SPØRSMÅL & SVAR, både skriftlig og lydfiler, med sertifisert yogaterapeut og grunnlegger av Deva Yoga, Katrine Berge, slik at du kan få svar på det du lurer på.

 • Tilgang til en åpen facebookGRUPPE. Dette er et flott sted å dele dine erfaringer og få inspirasjon fra de andre som er på samme reise som deg.

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 21.00.28

Vi har pakket alt du trenger i dette kurset
(det inneholder materiale til total verdi av kr 15 000).

...du får alt dette nå for 4990

(Du kan starte i dag for bare kr 1664 og gjøre to mer betalinger over 3 måneder. 

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 21.00.28Skjermbilde 2023-01-09 kl. 15.00.58 

"Sitter igjen med en følelse av at her har jeg virkelig fått valuta for pengene, har fått et så godt og grundig materiale som for meg er veldig verdifullt. Det er så solid, så jordnært, så helhetlig, både vitenskapelig og folkelig samtidig. Sitter igjen med takknemlighet, større innsikt i egen kropps reaksjon, som igjen gir større forståelse og aksept. Gir meg en god egenverdi"

- Tidligere deltaker

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 21.00.28

 

Inne i nettportalen får du 5 læringsmoduler:

Legg grunnlaget - en gang for alle!

Du får to svært gode øvelser for å redusere stressmodus i kroppen, frigi spenninger i muskler og bindevev, og en bonus spesielt for nakken.

 • Lær de essensielle ØVELSENE for rygg og nakke, hvordan ryggen og nakken fungerer, hva som skjer når man får vondt, og hva du selv kan gjøre.

 • Lær hvordan PUSTE igjen og redusere stress-reaksjonen i nervesystemet

 • Få videoprogram med øvelser for pusten og AVSPENNING

 • Få bonusprogram med NAKKEøvelse
Skjermbilde 2021-12-28 kl. 12.27.07
Skjermbilde 2021-12-28 kl. 12.32.25

Snu skuta mot tilfriskning!

Bryt mønstrene og snu kroppens systemer fra autopilotene som vedlikeholder spenningene til autopiloter som fremmer tilfriskning.

 • Lær hvordan nervesystemet virker og hvorfor det er helt essensielt og SLÅ AV STRESS-reaksjonen for å komme i hvile, tilheling og regenereringsmodus + HVORDAN gjøre det.

 • Lær øvelser og får videoprogrammer for RYGG og HOFTER

 • Få et bonusprogram med pusteøvelser som starter frigjøringen av spenninger og gir deg kontakt med deg selv igjen (en GAME CHANGER)

Pust for livet!

Pusten påvirker ALLE funksjoner i hele kroppen. Muskler og ledd, hjertet, fordøyelse, stressnivå, søvn, hormonsystem..

Pusten er den funksjonen i kroppen som har direktelink til nervesystemet ..og det beste av alt.. du kan lære å styre den selv. 

 • Lær alt du trenger å vite om pusten

 • Få øvelser og VIDEOprogram som styrker og stabiliserer mage, nedre rygg og bekken. 

 • Få to bonuser, en som FRIGJØR spenninger i pustemuskulaturen diafragma..
Skjermbilde 2021-12-28 kl. 12.38.42
Skjermbilde 2021-12-28 kl. 12.45.31

Den fantastiske kroppen!

Kroppen er genial! Den har sofistikerte systemer som jobber i et fantastisk samspill for at alt skal fungere optimalt - bare den får lov.

 • Lær hvordan å la den få lov til å gjøre det den KAN allerede.

 • Lær å etablere funksjonelle autopiloter- og som er nøkkelen til VARIG tilfriskning.

 • Få tre nye øvelser som jobber med de DYPE kjernemusklene helt innerst i ryggsøyelen, sirkulasjon, strekker de stive og ofte overbelastede ryggmusklene, gir dyp RO og stabiliserer hoftene.

 • Få bonus: en øvelse som tillater mer ENERGI strømme gjennom kroppen, og en følelse av å stå godt i deg selv.

Tankenes kraft!

Få kontroll på stresstankene! Dette er dessertmodulen, med alle de øvelsene som virkelig utgjør prikken over i'en!

 • Lær hvordan tankene påvirker kroppen og følelsene, og hvordan du kan bruke dem til å fremme en VARIG tilstand av tilfriskning. 

 • Få videoøvelser for SLITNE øyne og hode/tanker (et must om du jobber mye ved datamaskin!)

 • Få videoøvelser som BALANSERER høyre og venstre hjernehalvdel og en som LØFTER energinivået på 2 min!

 • Få det KOMPLETTE Deva Yoga-programmet for muskel og skjelettplager, søvn og stress.

 • Få en bonus; HJERTEmeditasjon
Skjermbilde 2021-12-28 kl. 12.47.32

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 21.00.28

Skjermbilde 2023-01-09 kl. 15.00.58

Pasientene mine føler ny energi, glede og det har skjedd noe utrolig positivt som de ikke har kjent før. De har mindre smerte, mer bevegelighet og en helt annen ro, pluss at søvnen har blitt mye bedre.


- Kamilla Post Faksvåg 
(Fysioterapeut Ryggskolen Molde Sykehus)

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 21.00.28

BONUS 1:

Yoga & Helse Forum

Lær deg hvordan yoga fungerer, hva sier forskningen om meditasjon, pusten og yogaøvelsene, og hvorfor dette er en viktig ressurs for din fysiske og emosjonelle helse.

Du får tilgang til alle intervjuene fra 12 pionérstemmer, yogalærere, forskere, psykologer, fysioterapeuter.. for å virkelig fordype din innsikt og praksis.

Denne er 100% online og du får livslang tilgang.

Skjermbilde 2023-01-09 kl. 14.27.08
ISS-Yoga-Meditation-Studio-19

BONUS 2:

Din psoas og din kvinnekraft

Et nettbasert psoasprogram med Katrine. 

Få et gratis psoasprogram for å frigi spenninger i psoas, en dyp kjernemuskulatur som har stor betydning for hoftene, bekkenet og korsryggen, fordøyelse, nyrene og sirkulasjonen. Få et komplett program for psoas og utforsk psoas som det feminine powerhouse.

Denne finner du i nettportalen under bonuser.

BONUS 3:

Deva Yoga Manualen

Når vi gjør oss en praktisk erfaring (som du gjør med videoprogrammene), vil hjernen automatisk prøve å forstå og skape mening i det du gjør.

Derfor.. For at du virkelig kan få mest mulig forståelse, verktøy og kunnskap sammen med din praktiske erfaring, her er Manualen i Deva Yoga for muskel og skjelettplager, tettpakket med forklaringer om hva, hvorfor og hvordan (nedlastbar pdf til odel og eie).

Skjermbilde 2023-01-09 kl. 14.31.12
Skjermbilde 2023-01-09 kl. 14.29.37

BONUS 4:

Chakra Klasse

Online chakra klasse med Katrine. Chakrasystemet er linken mellom våre følelser, fysiske kropp, tanker og spirituelle aspekter av oss selv. 

Lær hvor uforløste følelser setter seg som spenninger i kroppen + en enkel øvelse for å frigjøre blokkeringene, som du lett kan gjøre selv senere.

Denne finner du i nettportalen under bonuser.

Skjermbilde 2023-01-09 kl. 14.33.37
Skjermbilde 2023-01-09 kl. 14.35.56
 • - 5 modulers nettbasert kurs med øvelser, programmer, psykoedukasjon og refleksjons-oppgaver som tar deg fremover ett steg om gangen.

 •  - Livslang tilgang til nettportalen slik at du kan gjøre det i ditt eget tempo

 • - Gratis Bonuser: Psoasprogram, Yoga Helse Forum, Chakra Klasse + Deva Yoga Manualen

 • - 100% nettbasert slik at du kan gjøre det når som helst, hvor som helst, i det tempoet som passer deg :) 

 • - Et rikt bibliotek med spørsmål og svar med yogaterapeut Katrine Berge

 • - OG DU KAN STARTE MED DET SAMME


Pluss Disse Nettbaserte Bonusene:

 • - Psoasprogram med Katrine 
  - Yoga Helse Forum
 • - Chakra klasse med Katrine
 • - Deva Yoga Manualen

Start i dag for kr 1664 

Velg den prisen som passer deg best:

DELBETALING

kr 1664

En gang pr mnd 3 ganger (totalt kr 4992)

BETAL 1 GANG

kr 4990

Betal alt med det samme

Er du ikke fornøyd? Send meg en mail og du får pengene tilbake. Ingen spørsmål spurt. 

100% pengene-tilbake-garanti de 14 første dagene etter kursstart. Prøv det ut og kjenn om det hjelper deg. Om ikke kan du be om pengene tilbake. 

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 21.00.28

Skjermbilde 2023-01-09 kl. 15.00.58
Jeg skapte dette kurset slik at alle kan få det beste av Yoga som terapeutisk verktøy, destillert ned til minste detalj for fysisk og emosjonell helse, tilgjengelig for alle ..selv om man bor langt unna, har reduserte ressurser og kanskje føler man er milevis unna en “yogakropp".

- Katrine Berge
Yogaterapeut (C-IAYT) og grunnlegger Deva Yoga

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 21.00.28

Katrine Berge, er grunnlegger av Deva Yoga og utvikler av Deva Yoga utdannelsene. Katrine er en etterspurt yogalærer (E-RYT500) og yogaterapeut (C-IAYT).

Hun har utviklet Deva Yoga gjennom sin egen erfaring med kronisk smerte og sitt mange års arbeide med mennesker med muskel/skjelettplager og kronisk smerte. Katrine er sertifisert yogaterapeut i International Association of Yoga Therapi for sitt pionèr-arbeide med Deva Yoga.

Hun er også utdannet bioingeniør og har sin bakgrunn fra Integral Yoga, yogafilosofi og har over årene studert med anerkjente yogalærere og terapeuter.

Hun har utdannet yogalærere og helsepersonell i Deva Yoga siden 2015, som nå jobber enten selvstendig, i yogastudio, sykehus eller klinikker i Norge og USA.

Portrett Katrine Berge

Hvem er dette for?

Kurset er laget spesielt med tanke på muskel /skjelettplager og langvarig smerte i muskler og ledd. Men det passer også for alle som ønsker å gjøre noe for å blir bedre i kroppen, redusere stress-mønstre, få mer energi, bedre søvn og emosjonell tilheling, eller rett og slett er helt frisk som en fisk, men vil ha verktøy for indre ro, spirituell utvikling og feminin kraft.

 

Trenger jeg ekstra utstyr?

Nei, det eneste du trenger er internett-tilgang og datamaskin eller lignende for å spille av videoene. Du trenger ikke yogamatte eller fancy yogaklær, bruk det du har fra før.. 

Må jeg være myk for å gjøre dette?

Nei, absolutt ikke! Dette kurset tar utgangspunkt i at ALLE skal kunne gjennomføre, uansett form, fasong og evne. Kan du PUSTE, kan du være med. Husk.. jeg gjorde dette da jeg lå sengeliggende med store smerter og skader i kroppen.

 

Hvordan er kursforløpet?

Du får modul 1 med det samme du er registrert, og kan starte nå om du vil. Eller du kan velge å ta den tiden du trenger og spre kurset utover i tid. Det er opp til deg. Du få tilgang til ny modul hver 14. dag. Dette har jeg gjort for å ikke overvelde deg og fordi modulene er lagt opp i suksessiv rekkefølge. 

Når er møtetidspunktene?

Siden dette kurset er nettbasert, er det du selv som bestemmer når det passer deg å gå gjennom modulene.

 

Når starter kurset?

Du får umiddelbar tilgang til nettportalen etter at du har registrert deg, slik at du kan komme i gang med det samme.

Er øvelsene vanskelige? Hva om jeg ikke får det til pga plagene mine?

Øvelsene og programmene er laget spesielt for å ta hensyn til muskel, skjelettplager, kronisk smerte, og en stresset og sliten kropp. De er rolige, myke og det foreslås alternativer dersom du trenger det. Programmene er satt sammen spesielt med tanke på å at alle skal kunne ikke bare gjennomføre, men også få god effekt av det.

Er det mye arbeid dette kurset?

Arbeidsmengden kan du bestemme helt selv. Siden du har livslang tilgang kan du velge å bruke lang tid pr modul, eller du kan velge å gjøre det mer intensivt. Dette er helt opp til deg.

Hva om jeg angrer meg?

Du får 14 dagers angrerett fra første kursdag, dvs si at du har 14 dager til å prøve det ut og se om det passer deg, før du bestemmer deg for om dette var bra for deg. Om du finner ut at du ikke ønsker å være med likevel, er det bare å sende en mail og du vil få alle pengene dine tilbake.

Jeg er usikker om jeg har nok selvdisiplin til å gjennomføre

Ikke fortvil! Du vil få tilgang til vår Facebook gruppe med andre deltakere, hvor du kan hente inspirasjon og motivasjon. 

 

Hvor lenge varer kurset?

Kurset inneholder 5 moduler som du tar i ditt eget tempo. Du har tilgang til nettportalen og alle programmene og ressursene slik at du kan bruke dem så lenge du trenger dem.

Hva koster kurset?

Kurset koster 4990 kr. Du kan velge å betale alt i ett beløp eller dele det opp i 3 deler på 1664. Når du registrerer deg, velger du din ønskede betalingsplan, og betaler med kort. Dersom du velger å dele beløpet i 3 deler, vil kr 1664 bli belastet med det samme + trekkes automatisk en gang i måneden de 2 påfølgende månedene.

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 21.03.55

Skjermbilde 2023-01-09 kl. 15.00.58

Dette kurset er det beste som har hendt meg. Kroppen min har blitt som forvandlet og jeg har et helt annet liv nå enn før.

 

- Helen Åby
Tidligere deltaker

Skjermbilde 2023-01-30 kl. 21.03.55

Forskjellen på der du er nå og der du er i fremtiden, er det du gjør i mellomtiden. 

Du trenger ikke å gjøre det perfekt, men du trenger bare å komme i gang. 

Skjermbilde 2023-01-09 kl. 14.35.56

Velg den betalingsplanen som passer deg best, og registrer deg her:

DELBETALING

kr 1664

1 gang pr mnd 3 ganger (totalt kr 4992)

ENGANGSBETALING

kr 4990

Betal alt med det samme